السبت، 6 يونيو 2009

فته الكوارع








2حبة كوارع بتلو

بصلة مقطعة اربع اجزاء + 3حبة هيل

ورقتين غار + فلفل اسود وملح

2فص ثوم مفرى + ربع كوب خل + نصف كليو رز مصرى

2معلقة سمن او زيت

*التحضير

تغسل الكوارع وتنظف جيدا

وتوضع فى القدر مع البصل والهيل وورق الغار

مع نصف مقدار القدر من الماء

وتترك على النار متوسطة الحرارة حتى النضج جيدا

( أنصح باستخدام قدر الضغط لاختصار الوقت)

يضاف اليها الملح والفلفل الاسود فى القدر

يسلق الرز بالطريقة العادية

* لعمل الصوص

يحمر الثوم ثم يضاف اليه الخل وقليل من الملح

نحضر طبق التقديم ويوضع بها الرز نضيف صوص الثوم

وتوضع فوقها الكوارع

يقدم المرق مع طبق التقديم


























































































































































مدونة دونلود:/اغانى/افلام/مسلسلات/رياضة/افلام رعب/افلام اكشن/افلام رومنسية/

0 التعليقات:

إرسال تعليق

فــــــــــــــيجو